11. januára 2011

ŠŤASTNÉ NÁHODY A PLÁNY...

Dnes som po práci a po splnení všetkých školských povinností nášho drobca (a ako ho s úsmevom nazývame - "dedič rodinného impéria") vytiahla rodinku na krátku prechádzku von s jediným cieľom - pozrieť sa do Baumaxu, ktorý prakticky vidím z okna, len som nemala dávno čas tam nakuknúť.






Ako sa mi už pár krát pošťastilo, šťastná náhoda aj dnes spôsobila, že som sa v priebehu pár minút stala šťastným majiteľom tejto nádhery (a keď to zbadáte, hneď pochopíte, ako funguje ženská intuícia, keď som brala so sebou aj manžela - nosič sa vždy zíde :o))):




Bola to super výhodná investícia, keďže boli vo výpredaji a neváhala som ani chvíľku (každé zaváhanie vháňa vodu na mlyn rodinným príslušníkom, najmä tomu zákonnému, aby ma odrovnal otázkou - kam to dáme?)
Mám radosť - ako inak a už ich presne vidím cez leto na terase s črepníkmi plnými voňavých kvetov. Čo na tom, že bývam v byte a terasu zatiaľ nemám, dôležité je, že sa na nej pracuje - ale o tom niekedy inokedy...



5 komentárov:

  1. Tak teda židličky jsou nádherné. Musím napsat, že jsem se opravdu zasmála - "nějaký nosič sa zíde".
    Opravdu povedený kup.

    Krásný zbytek týdne
    Sabrina

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milá Zuzi, také jsi mne příjemně pobavila, a v Tvém příspěvku se trošku poznávám :o)) Občas také naplánuji nějaký výlet či vycházku s postranním úmyslem :o)) že cestou zpět se nuuutně stavím tam kde potřebuji a nosiče či konečného rádce také občas využívám :o)) Ale manžel už mě véééélmi dobře zná, často můj plán prokoukne, pak se tomu pěkně smějeme :o)))
    Tvůj kup je parádní, úplně je na té vaší terase u domečku vidím!
    Měj prima den, Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Zuzi, pěkný úlovek! Tuhle taktiku taky občas zkouším, ale už málokdy mi to vyjde:) Mimochodem, taky koukám z okna na Baumax:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. stoličky jsou perfektní, už je také vidím na terázce s kytičkama a domeček bude taky parádní. Zdravím Marcela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zuzko, nákup je parádní a příhoda, taky! Musím přiznat, že i já konám podobné procházky či výlety :o)
    Přeju pohodové večer a bezproblémové stavění.
    Helena

    OdpovedaťOdstrániť