25. júla 2012

NOVINKY

Až teraz som si uvedomila, aký dlhý čas prešiel od môjho posledného príspevku... Je za tým nápor práce spolu s mojou cyklicky sa opakujúcou nechuťou k blogovaniu, ktorá vždy po nejakom čase vystrieda aktívne nahadzovanie príspevkov. No najmä za tým boli zmeny, ktoré sa mi vyskytli na stránke a akosi som dodnes nepochopila, v čom je ich prínos.
Môj "vypiplaný" blog zrazu stratil zobrazovanie posledných príspevkov, nasledovníkov a iných - podľa môjho názoru - bežných gadgetov. Stránka mi síce ponúkla akési dynamické zobrazenie, z ktorého som dodnes jeleň (prosím, nestrieľať!) a najmä - vôbec mi nevyhovuje.
A tak po preklikaní sa, ani neviem kam, som zrazu stratila svoje nastavenia blogu a skončila som na začiatku - rozčarovaná a sklamaná. Neviem, či sa to stalo aj Vám...
Každopádne - pre znovunadobudnutie chuti prispievať a deliť sa o novinky - pridávam aspoň prvú fotku mojej "výkopovej" minizáhradky, keďže záhradníčenie je moje nové hobby :-)

Krásny deň všetkým!


2 komentáre:

  1. Krásné,to až bude v plném růstu to bude nádhera!Blogy přešli k novému vzhledu,tak to asi proto...také jsem z toho nejdříve byla vedle,ale po čase si zvykneš!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzko, taky mam tak trosku problemy s tema zmenama. Ale Michaela ma pravdu, clovek si zvykne. Zahradka se krasne rysuje, bude to krasavice. Ale je to zahradniceni droga, ze? Hezky den, Kateirina

    OdpovedaťOdstrániť