26. júna 2011

Nové drobnosti - do nového domova

Keďže sa už neviem dočkať sťahovania do nového domova (to si musím ešte zo 2 mesiace počkať), zatiaľ aspoň postupne kompletujem nevyhnutné drobnosti, ktoré teraz síce zatiaľ skladujem (miesta je v súčasnom 2-izbovom byte naozaj stále menej), no už čoskoro dostanú významné miesta v novom bydlisku.
Teším sa na zútulňovanie :-))







8 komentárov:

  1. Zuzi, to jsou krásné věcičky, ty květináčky s kytkami jsou úžasné a o té lucerně ani nemluvě...krásný!! Peťa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzko, ta zelena skrinecka je primo uchvatna. A ty kvetinacky tak by smet. Krasny tyden, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzi, krásne.Teším sa na fotky z nového bývania.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To je tolik krásných a milých věciček, až mi srdce poskakuje! Určitě bude váš nový domov jako ze škatulky. Zabydlování nového místa je dobrodružná a moc kreativní práce, takže se těším na fotky ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobry den Vam prajem, nasla som Vase vytvory na stranke artmama.sk a velmi ma zaujali a inspirovali, idem nieco podobne vytvorit aj ja a dufam ze sa mi to podari, mam k dispozici staru skrinu a malu policku, mam teraz vela casu a nejako by som sa na nich chcela realizovat..pisem Vam preto ze sa chcem spytat ake su najlepsie farby na drevo, chcela by som aj sirsiu paletu farieb, kedze planujem robit nieco vesele a farebne. mali by byt aj cenovo prijatelne a mohli by sa dat miesat,.. nevie ti mi prosim poradit dobru znacku?? budem vdacna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mila Zuzanka, prave som objavila tento blog. Je tu mnoho inspiracie a pohladenia v tychto uponahlanych casoch. Pridavam k oblubenym a tesim sa na dalsie fotky zo zveladovania noveho domceka. Krasny zvysok leta.
    zuska

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Zuzi, právě jsem objevila Tvůj blog a jsem naprosto nadšená. Ty květináčky jsou nádherné a lucerna zrovna tak. Navíc krásně fotíš. Přidávám k oblíbeným a těším se na fotky ze zařizování vašeho nového domečku.
    Krásný večer
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť