8. mája 2010

Čo ma teraz zamestnáva ...

Dlhšie som nedávala žiadne nové "hand-made" prírastky z mojej dielne, trochu zaúradovala aj jarná únava a najmä - pustila som sa opäť do vyšívania - keďže okrem krížikovej výšivky inú neviem, tak som sa priklonila k osvedčenej metóde :-))
Toto je zatiaľ polotovar, ešte pár dní potrvá, kým ho dokončím:




Ale aby som predsa len mala radosť z niečoho dokončeného, spichla som dnes takúto obliečku na vankúšik, aby sa mal zajko kde opierať a ladiť :o))






4 komentáre:

  1. Zajko (vlastne asi zajačica) ladí perfektne, a má dokonalú róbu (tiež po takej túžim, aj s tou spodničkou, či gaťulami, či čo to má). Vankúšik je z nádhernej madeiry, naozaj prekrásny.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kedysi, tuším ešte za éry prvotnopospolnej spoločnosti som tiež krížikovo vyšívala. Potom som zlenivela, a teraz sa realizujem napríklad aj týmto :) Zuzka ponúkam ti blog štafetu s mottom: "Vyber z PC v poradí desiatu fotografiu a napíš o nej pár slov". Iste nielen mňa poteší pekný záber z tvojho archívu. Maj sa pekne, Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milá Zuzko, jsem ráda, že jsem narazila na Váš blog, moc se mi tu líbí...zaječice je náramná!! A růžičky též...hezký den Helča

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krížková výšivka je veľmi pekná,obzvlášť ta tvoja,aj zajáčik aj vankúšik-krása!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť